11 juli, 2006

Omtanke og udstrakt service fra entreprenøren

Mens vi var på ferie, ringede Lars fra HJ Huse.
Lars er bygningskonstruktør i firmaet og er behagelig og god at samarbejde med.
Han ringede til os for at fortælle, at der nu var sat vinduer og døre i huset - og at snedkeren var kommet til at lave hoveddøren højre-hængt i stedet for venstre-hængt som angivet på tegningerne. Lars sagde, at det var helt op til os, om vi ville have døren lavet om, så den svarede til tegningerne - eller om vi hellere ville beholde den, som den var nu. Selvfølgelig uden ekstra omkostninger for os. Han syntes bare, at vi lige skulle se døren, før vi besluttede os. Vi aftalte derfor møde i huset i går, mandag eftermiddag.

Det viste sig jo, at snedkeren havde tænkt helt rigtigt. Indgangspartiet kommer til at fungere bedre for os, når hoveddøren er højre-hængt. Lars præsenterede os for døren og fremlagde alle fordele og ulemper, som han overhovedet kunne komme i tanke om - og vi endte med en særdeles tilfredsstillende løsning, hvor vi beholder døren, som den er lavet og får flyttet stikkontakterne, så de sidder rigtigt i forhold til indgangen. Så snedkeren skal ikke sendes på 'kvaje-overarbejde' - tvært i mod synes vi, at han næsten burde belønnes! :-)

Lars fortalte i øvrigt, at da John opdagede fejlen, var han indstillet på uden videre at lave døren om, så den svarede til tegningerne. Lars fik ham imidlertid overbevist om, at det kunne da være, at vi ville blive mere glade for døren, som den var - og at vi jo kunne få valget.

Igen, igen: Vi er utroligt imponerede over og taknemmelig for den omtanke, fleksibilitet og omhyggelighed, HJ Huse leverer og står for - og vi kan stadig ikke gøre andet end at give dem vores allerbedste anbefalinger!

En ting mere som beviser HJ Huses omtanke:
Lars (bygningskonstruktør) og John (entreprenør) har talt om vores karnapper i stuen og i køkkenet og var blevet enige om at foreslå os, at de skar lidt i kanterne i væggen, så lysindfaldet fra vinduerne ville blive bedre. De havde jo fuldstændig ret i deres tanker og vi var helt med på ideen.

I går fik vi også valgt klinker og fliser i hele huset, vi talte om stik til køleskab, som skal passe til et amerikansk køleskab.

Jeg sætter flere billeder op snarest - både fra før vores ferie og så dem, vi tog i går.